Sieraden ontwerp & creatie in ons eigen atelier

Eigen werk

Exclusief

Naast het repareren van sieraden ontwerpen en vervaardigen wij unieke sieraden in ons atelier. Samen met u gaan wij op zoek naar een creatie die geheel aansluit bij uw wensen. In een ongedwongen sfeer nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Samen

Hebben jullie zelf een idee? Door dit te delen komen we samen tot de mooiste creaties. Is jullie nieuwsgierigheid gewekt, loop dan eens binnen of maak vrijblijvend een afspraak.

Dierbaar

Maak het nog persoonlijker en verwerk iets dierbaars in een exclusief sieraad. Geheel naar wens in een sieraad op maat gemaakt voor u. Om uw kostbare herinneringen te koesteren..

Uniek

Gaat u trouwen of wilt u unieke ringen laten maken waar niemand anders mee rondloopt en die helemaal bij u beiden passen? We nemen graag uw wensen met u door, zodat u straks uw eigen unieke ringen heeft.

Diamonds are..

Diamonds are a girls best friend. In ons eigen atelier maakt Martin van Dalen exclusieve sieraden. Wilt u iets bijzonders voor een speciale gelegenheid?

Service

Juwelier-Goudsmid Martin van Dalen heeft als één van de weinige juwelierszaken in Groningen een eigen atelier. Een groot voordeel hiervan is dat naast al het eigen ontwerpwerk, ook alle sieraad reparaties in eigen huis worden uitgevoerd. Dit garandeert een directe en snelle service.

Werk uit eigen atelier

Vakmanschap

Op de hoogte blijven?

Design & development by Dsignonline
Photos by Jack Baker & Martin van Dalen