Hamilton, Certina, Fromanteel, Kerbholz, Jacob Jensen, Mondaine, Garmin

Onze Horloges

Juwelier Martin van Dalen biedt een uitgebreide collectie horloges van diverse exclusieve merken. De verschillende collecties van Junghans, kenmerken zich door passie, pioniersschap, minimalisme en extreme elegantie. Naast de horloges van Junghans verkopen wij ook horloges van Certina, Fromanteel, Jacob Jensen en Mondaine.

Junghans

De horloges van Junghans kenmerken zich door minimalistisch design. Junghans gaat er vanuit dat minimalistisch design maximale aandacht creeert. En zeg nou zelf, deze combinatie van envoud en elegantie maakt toch echt dat je er gewoon naar moet kijken..

Hamilton

Bent u op zoek naar het perfecte nieuwe horloge? Bij Hamilton zijn we altijd bezig met innoveren en nieuwe functies voor onze horloges creëren. De nieuwste horloges in onze collecties Jazzmaster, Khaki Aviation, Khaki Field, Khaki Navy, Ventura en American Classic omvatten automatische chronografen, horloges voor piloten en militaire horloges. Met Zwitserse kwaliteit en kenmerkende Hamilton-stijl is er een nieuw horloge dat bij u past.

Certina horloge collectie Heritage

Certina

Certina heeft verschillende lijnen horloges. Zo hebben we de Certina Aqua collectie, de Urban collectie, de Sport collectie en de Heritage horloge collectie. En niet te vergeten, de speciale limited editions!

JACOB JENSEN

Jacob Jensen heeft een hele uitgebreide horloge collectie. De verschillende lijnen zoals Ascent, Chronograph, Curve, Dimension, Eclipse, Linear, New, Strata, Titanium, bieden erg veel keuze in de verschillende modellen horloges.

Certina horloge collectie Heritage
Certina horloge collectie Heritage

Fromanteel

De mannen van Fromanteel zijn ervan overtuigd dat succes begint bij jezelf leren kennen. "Iedereen zou zich moeten afvragen waar hij echt gelukkig van wordt. Om het antwoord te vinden moet je vaak graven in je verleden: waar werd je als kind enthousiast van? Voor ons waren dat de horloges en het verhaal van Fromanteel. Dit heeft ons geholpen richting te geven aan onze drijfveren en ambities. En door trouw te blijven aan wie we zijn en goed naar ons gevoel te luisteren, zijn we gekomen waar we nu staan. De basis voor succes ligt volgens ons heel vaak in het verleden. Vandaar onze slogan History is Now."

William L

Het design van alle William L.1985 horloges is geïnspireerd op iconische vintage Zwitserse chronografen uit de jaren 50. Achter het merk zit Guillaume Laidet, die in de naam van zijn label zijn eigen geboortejaar heeft verwerkt. Aan zowel de techniek als de vormgeving en de afwerking is veel aandacht geschonken. Guillaume Laidetr heeft dan ook ervaring binnen het horlogevak opgedaan bij o.a. Zenith, Girard-Perregaux en Jaeger-LeCoultre. Met William L.1985 wil Laidet het beste uit twee werelden combineren.

Certina horloge collectie Heritage

Kerbholz

Het design van alle Kerbholz horloges is geïnspireerd op milieuvriendelijke en innovatieve materialen. Kerbholz gebruikt alleen fijn natuurlijk hout, dat in een speciaal proces wordt verzegeld. Hierbij ontwikkelt de drager een kenmerkend patina waardoor elk KERBHOLZ-product nog persoonlijker wordt.

Certina horloge collectie Heritage
Het Zwitserse stationsklok horloge

Mondaine

Het eenvoudige ontwerp, het onmiskenbare, gemakkelijk af te lezen gezicht, de kenmerkende wijzers en de beroemde rode secondewijzer hebben Mondaine uurwerken wereldwijd uniek erkend. Vindingrijkheid en eenvoud zijn de gecombineerde elementen die een echt iconische designklassieker onderscheiden en definiëren. De horloges van Mondaine Official Swiss Railways belichamen deze elementen en illustreren met trots het 20ste eeuwse ontwerp.

Certina horloge collectie Heritage

Garmin

Het design van alle Garmin horloges....

Garmin horloge Fenix collectie
DS-1 60ste verjaardag van Certina

Klassiek & stijlvol

Op de hoogte blijven?

Design & development by Dsignonline
Photos by Jack Baker & Martin van Dalen