Bastian Inverun, Boccia, Breuning, Silk, Rebel & Rose, Ti Sento Milano, Trollbeads, Vincent van Hees, Manu (Schmuck). Cardillac en Ymala

Onze Sieraden

Exclusieve sieraden

Exclusief

Naast onze eigen gemaakte sieraden hebben we verschillende collecties sieraden van prachtige merken zoals Vincent van Hees, Manu Schmuck, Rebel & Rose, Silk, Ti Sento Milano, Boccia, Bastian inverun, R&C en Breuning. Zoekt u iets bijzonders? Kom langs in onze winkel. We helpen u graag verder.

Exclusieve sieraden

Silk

De zilveren sieraden van SILK komen van Nederlandse bodem. Stuk voor stuk zijn de sieraden van SILK ware mode-items. De massieve SILK collectie staat bekend om haar tijdloze stoere designs met een verfijnde afwerking. De brede collectie van sterling zilver bestaat uit armbanden, colliers, hangers, ringen voor dames en heren!
SILK is toegewijd aan Fair Trade, de totale collectie van SILK is handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver (925) en steunt community trade in Azië. Zoekt u iets bijzonders? Kom langs in onze winkel. We helpen u graag verder.

Exclusieve sieraden

Trollbeads

Trollbeads is een uniek sieradenconcept. De sieradencollectie bestaat uit kralen van zilver, goud, glas en edelstenen waarmee je je eigen sieraad kunt vormgeven. Kies een collier of armband en ga aan de slag met het combineren van de verschillende kralen en maak zo je eigen, unieke Trollbeads sieraad. Inmiddels bestaat de Trollbeads collectie uit meer dan 400 bedels en worden er ieder half jaar wel weer nieuwe bedels toegevoegd. Elke kraal die je aan je armband of ketting draagt heeft een eigen betekenis. De geboorte van je kind, de gezellige theekransjes met je moeder, die heerlijke vakantie waar je van die mooie boswandelingen maakte … Voor elk speciaal moment is er een Trollbeads kraal.

lab grown diamond

aurore

Aurore Sieraden die niet alleen schitteren van buiten, maar ook van binnenuit. Als eerste Nederlandse sieradenmerk werken wij uitsluitend met sieraden gemaakt van duurzame materialen, zoals 18 karaat gerecycled goud en gezet met lab grown diamanten. Een nieuwe generatie sieraden.
Exclusieve sieraden

Manu Schmuck

Manu Schmuck sieraden vindt zijn oorsprong in Duitsland. De handgemaakte sieraden van zilver in combinatie met 22 karaat goud hebben een strakke en elegante vormgeving met een subtiele matte afwerking. Kleine accenten in de vorm van bijvoorbeeld een diamant, parel of edelsteen geven de sieraden een extra accent. Ieder jaar worden er nieuwe sieraden ontworpen en aan de collectie toegevoegd. Zo blijft de collectie up-to-date en uniek. Trollbeads

Exclusieve sieraden

Rodriques & Cohen

Alle sieraden uit de R&C collectie worden onder eigen dak gemaakt, op maat, op kleur, op gewenste steen grootte… R&C is een Nederlands familie bedrijf dat al bijna 70 jaar met grote passie de meest prachtige sieraden bedenkt en maakt. En als we om ons heen kijken, kun je spreken van een uniek concept, zo persoonlijk, zo eigen, er is geen sieradenmerk in Nederland dat sieraden zo beleeft als de makers van R&C.

Exclusieve sieraden

Ti Sento Milano

Bij het italiaanse sieradenmerk Ti-sento worden alle sieraden van 925 sterling silver gemaakt. De sieraden worden met de grootste zorg en kwaliteit gemaakt. Veel stukken uit de collectie zijn bezet met zirkonia en kleurstenen.

Exclusieve sieraden

Bastian

Bastian Inverun maakt al sinds 1974 unieke sieraden. In de sieraden van Bastian Inverun worden de laatste trends verwerkt tot een tijdloos ontwerp. De sieraden van Bastian Inverun zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals; zilver, goud, diamant, parels en edelstenen. De filosofie van Bastian Inverun is te vinden in hun naam: Inverun staat voor de latijnse woorden ingenuus, verum, unicus - eerlijk, echt en uniek.

Exclusieve sieraden

Rebel & Rose

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat alles in zich heeft om snel de wereld te veroveren. De armbanden zijn voor mannen en voor vrouwen. Rebel & Rose spreekt zowel de lieve als de stoere kant van de drager aan. De armbanden zijn mooi, modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. Rebel & Rose armbanden laten zich uitstekend combineren met andere (Rebel & Rose) armbanden, maar bijvoorbeeld ook met horloges (mix and match). Immers, wie eigenwijs is, doet het op zijn of haar manier. Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit.

Pure elegance

Breuning

Binnenkort

Nog een nieuw merk!

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Op de hoogte blijven?

Design & development by Dsignonline
Photos by Jack Baker & Martin van Dalen